tiistai 30. heinäkuuta 2013

Tervetuloa Essin kenkä- ja asusteblogiin!


Kiva että olet eksynyt lukemaan asusteaiheista blogiani!

Olen Essi, 23-vuotias Espoolainen opiskelija. Opiskelen Helsingin Ammattikorkeakoulussa vestonomiksi, ja erityinen rakkaudenaihe pukeutumisessa minulle ovat asusteet. Itse pukeutumisessa suosin understated-lookia, mutta näyttävillä asusteilla pystyy kierrättämään tyylikkäitä perusvaatteita tilaisuudesta toiseen. Suomalaisena vaatturina haluan tukea kestävää kehitystä ja laadukkaita materiaaleja töissäni, sekä rohkaista suomalaisia panostamaan myös kenkiin, laukkuihin ja koruihin.

Kesällä kannattaa antaa räiskyä!
Perheeseeni kuuluvat vanhemmat ja yksi isoveli. Olen kuitenkin muuttanut jo pois kotoa, ja tällähetkellä asun opiskelukaverini Eevan kanssa Espoon Olarissa. Tyylillisesti pidän sekä klassisista, että kokeilevista asusteista. Tässä blogissa tulen esittelemään omia suosikkejani, sekä nostamaan esille mielenkiintoisia muotoilu-uutuuksia. Ammatillisen kiinnostuksen lisäksi haluan blogata myös kevyemmistä aiheista- Asusteissa, kuten myös elämässä - kohtuu kaikessa! Parempi nostaa muutamia key-pieces esille, kuin ahtaa asuvalinta täyteen toistensa kanssa riiteleviä elementtejä.

Samaa periaatetta haluan vaalia myös blogissani. Koska pukeutuminen on persoonallinen valinta, haluan että myös blogissani oma persoonani tulee esille, ja antaa myös lukijoille mahdollisuuden miettiä omaa henkilökohtaista tyyliään ja sitä viestiä, minkä haluaa viestittää muille ihmisille.

Paljetit voivat olla myös kesäisiä!




Tarpeeksi kuitenkin minusta, tässä vähän eye candya, ettei mene heti alussa liian vakavaksi! :)



Aurinko jaloissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti