tiistai 7. helmikuuta 2023

Osta halpaa ruokaa netistä

Viimeksi kirjoittelin koiranruuasta ja nyt olen jo pidempään ajatellut ruuan hintaa. Se on noussut tämän inflaation aikana melko huimasti ja siksi aloin miettiä halvempia tapoja saada ruokaa, mutta ei kuitenkaan mistään ruokajonosta. Selasin tietysti tapani mukaan nettiä ja sieltä tuli vastaan useampi edullista ruokaa myyvä nettikauppa. Se jotenkin todisti taas sen, että halpaa ruokaa netistä voi saada, jos niin haluaa.

Yleensä nämä nettikaupat myyvät ruokaa halvalla ja ne ovat eriä, joita kaupat ovat ottaneet liikaa eivätkä ole saaneet kaupaksi. Ne laitetaan myyntiin ja hinta on suorastaan kohtuullinen. Eräpäiväkään ei välttämättä ole vielä edes lähellä, joten kerralla voi tilata vähän enemmän.

Tilaamalla tuotteet netistä voi saada halpaa ruokaa viikoksi ja siinä äkkiä huomaa tekevänsä melkoisen säästön. Tarjolla on siis lähinnä kuivatuotteita, mutta sieltä kannattaa ostaa kaikki tomaattimurskat sun muut ja pitää pizzaillan. Ja vaihtoehtojahan on paljon. Lisäksi kahlasin heidän bloginsa läpi ja sieltä löytyi paljon mukavia pieniä vinkkejä. Käy kurkistamassa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti